Înființată în anul 1991, compania arădeană Alexandra Tyres are în spate o tradiție de peste 20 de ani dedicați livrării produselor și serviciilor de cea mai înaltă calitate în domeniul anvelopelor auto.

Firma a crescut în județul Arad și s-a maturizat odată cu oamenii care formează echipa noastră, astfel ajungând la un grad înalt de profesionalism, la o relație bazată pe respect reciproc între angajați și clienți, și mai ales la calitatea impecabilă a serviciilor oferite. În timp, combinând multă muncă, pasiune și perseverență pentru ceea ce întreprindem, și utilizând un proces continuu de îmbunătățire a serviciilor oferite clienților, am reușit să construim o echipa puternică, responsabilă și profesionistă.

Procesul de creștere și perfecționare se derulează în continuare, fiind valabil și în cazul gamelor noastre de produse. Alexandra Tyres face în permanență eforturi în direcția diversificării produselor oferite, precum și a măririi portofoliului de brand-uri distribuite. Aceste eforturi au avut ca rezultat un număr foarte mare de clienți mulțumiți, de aceea scopul nostru a fost și va fi întotdeauna să răspundem nevoilor clienților noștri.

Prin perseverență am ajuns să ne câștigăm un renume pe piața locală, iar scopul nostru este să răspândim calitatea serviciilor și produselor noastre pe piața regională, și ulterior pe piața națională. Produsele distribuite de noi aparțin brandurilor cunoscute de producție anvelope, iar oferta noastră diversificată este accesibilă pentru orice buzunar. Pentru a ne menține actuali, ne-am rezervat un spațiu în mediul online prin intermediul căruia dorim să ușurăm accesul clienților la serviciile noastre: un proces rapid și confortabil.

Nu ezita să ne ceri o cotație, echipa Alexandra Tyres este întotdeauna pregătită să te ajute. Siguranța ta pe carosabil este combustibilul pasiunii noastre!

Brandurile noastre