• Anvelope de vara

  Anvelope de vara

  Special create pentru temperaturi de peste 7 grade Celsius, anvelopele de vară sunt cele mai potrivite pentru șofatul în siguranță pe asfaltul înfierbântat! Consultă oferta noastră pentru a găsi anvelopele perfecte pentru mașina ta!

 • Anvelope de iarna

  Anvelope de iarna

  Când temperatura ajunge sub 7 grade Celsius, e momentul să pui anvelopele de vară în cui și să le montezi pe cele de iarnă, pentru siguranța ta și a bugetului tău: se împart amenzi pentru anvelope nepotrivite sezonului rece. Alege un model din catalog și ți le montăm pe loc!

 • Anvelope All Season

  Anvelope All Season

  Pentru a nu pierde timp și bani schimbând anvelopele, alegerea cea mai potrivită pentru tine sunt anvelopele All Season. Acestea au aderență pe carosabil atât iarna, cât și vara, iar tu poți să conduci liniștit și în siguranță. Profită de ofertele noastre, indiferent de sezon!

 • Jante auto

  Jante Argentis

  Jantele reprezintă un element foarte important în construcția unui automobil, ele stabilind modul în care mașina ta se comportă în trafic. Alege-ți acum din oferta noastră variată de jante un model potrivit ție pentru a beneficia de manevrabilitate extraordinară și flexibilitate în condus!

Brandurile noastre