Cu ajutorul echipei dedicate care s-a perfecționat și a crescut odată cu firma, Alexandra Tyres a câștigat un renume pe piața locală oferind servicii și produse la cea mai înaltă calitate.

Colaboratorii noștri au fost întotdeauna mulțumiți de promptitudinea noastră în servicii, dar mai ales de gama diversificată a brandurilor și modelelor de anvelope, la un preț mai mult decât accesibil.

Alexandra Tyres vă oferă brandurile de top Goodyear, Michelin, Dunlop, Continental, Pirelli, Bridgestone și multe altele, fiecare având modele și mărimi diversificate potrivite pentru fiecare anotimp: iarnă, vară sau all season. Gama noastră variată de produse și servicii vă stă la dispoziție, indiferent de sezon.

Ne propunem sa ne dezvoltam continuu si sa impartasim din experienta noastra de pana acum. De aceea, ne alegem cu grija partenerii si furnizorii si ii pastram doar pe cei care pot da curs cererilor noastre orientate spre calitate si profesionalism. Construim cu fiecare zi o afacere din ce in ce mai solida si ne straduim sa fim prompti si seriosi cu clientii nostri, fiecare dintre ei fiind la fel de important pentru noi.

Contactați-ne cu încredere pentru mai multe detalii și pentru a obține o ofertă detaliată pentru produsele noastre!

Brandurile noastre